Читај ми!

Нови албум групе „Дипеш мод“ 26. марта

Стандардно издање новог албума "Delta Machine" са 13 песама, и делукс издање са четири нумере више, група „Дипеш мод“ ће објавити 26. марта.

Енглески бенд „Дипеш мод" (Depeche Mode) саопштио је да ће се њихов дуго очекивани 13. албум под називом Delta Machine појавити 26. марта у издању дискографске куће „Колумбија рекордс".

Албум, на коме су радили претходних годину дана у Санта Барбари у Калифорнији и Њујорку продуцирао је Бен Хилијер, а миксеве је радио Флад. Бенд је такође најавио и светску премијеру спота за први сингл Heaven 1. фебруара на сајту "Vevo".

Поред стандардног ЦД-а „Дипеш мод" ће објавити и ексклузивно делукс издање албума Delta Machine са четири додатне песме и књигом у тврдом повезу, која на 28 страница представља фотографије настале кроз вишегодишњу сарадњу са Антоном Корбијном, саопштено је из агенције „Њу момент".

„Писање овог албума било је невероватно изазовно, јер сам желео да звук целог албума буде јако модеран. Желео сам да се људи осећају добро док га слушају, да осете неки мир. Једноставно постоји нека магија у њему, изјавио је члан групе Мартин Гор.

„Са овим издањем потпуно смо променили нашу идеју о томе како треба стварати један албум. У неком тренутку смо ударили у зид и схватили да албум почиње да звучи потпуно нормално, онда смо све промешали и добили прави изворни 'Дипеш мод' звук. Delta Machine је оно што смо ми заправо и једва чекам да га наши фанови чују, рекао је певач Дејвид Ган.

Нови албум бенда биће сјајан увод за њихову велику светску турнеју, у оквиру које ће по први пут наступити у Београду 19. маја на Ушћу. Бенд „Дипеш мод" најавио је узбудљив наступ уз све своје хитове и део нових песама.

Пионири пост панк ере, „Дипеш мод" данас су један од најутицајнијих светских бендова, са преко 100 милиона продатих албума. Настали су 1981. године у саставу – Мартин Гор, Дејв Ган и Енди Флечер. Њихов претходни албум Sound of the Universe био је међу топ 10 издања у преко 20 земаља света.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво