Читај ми!

Сви краљеви улице у једном споту

Због поновног одлагања изласка новог албума, Фифти Сент је решио да фанове обрадује још једним спотом, и то за нови сингл "Major Distribution". Препознатљиви гангстерски стил Фифтија, Снуп Дога и Јанг Џизија гарантује нови клупски хит.

Фифти Сент је крајем децембра изјавио да ће његов нови албум Street King Immortal постати „класик", као и да ће објавити тај више пута одлагани албум, раније познат и као Black Magic, 26. фебруара ове године.

Да је озбиљан у намери да представи ново издање, популарни Фифти доказао је у новембру када је лансирао спот за сингл My Life, песму у којој гостују колеге Еминем и фронтмен састава "Maroon 5", Адам Левин.

Нажалост, објављивање Street King Immortal је поново одложено – нови датум је пролеће 2013, али, Фифти Сент је желео то некако и да потврди, па је за публику спремио још један спот, и то за нови сингл Major Distribution у којом гостују Снуп Дог и Јанг Џизи.

Момци у препознатљивом гангстерском стилу желе да представе још један клупски хит. Међутим, овог пута је изостала раскошна сценографија – све се заправо одвија у, наизглед, једној сцени са црном позадином.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво