Читај ми!

Дијамантски тираж више није сан

Адел више не мора сања да неки њен албум досегне дијамантски тираж! Због хитова "Rolling in the Deep", "Someone Like You", "Set Fire to the Rain" љубитељи квалитетног певања купили су више од 10 милиона копија издања "21".

Албум "21" британске певачице Адел премашио је, две године након објављивања, праг од 10 милиона продатих копија!

Симболично, друго студијско издање 24-годишње музичке звезде је 21. албум који је достигао дијамантски тираж од 1991, наводи „Нилсен саундскен" (Nielsen SoundScan).

На албуму британске певачице су хитови Rolling in the Deep, Someone Like You и Set Fire to the Rain.

"21" је трећи албум који је ове године достигао 10 милиона примерака. То је пре њега пошло за руком албумима Hybrid Theory групе „Линкин парк" и Confessions из 2004. године ритам и блуз певача Ашера.

Адел је ове године тријумфовала у свих шест категорија у којима је номинована за награду Греми, укључујући албум године.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара