Читај ми!

Желе да упознају Београд

Шетња Кнез Михаиловом улицом, Калемегданом, Скадарлијом, али и вожња београдским рекама на списку су захтева чланова ирског рок бенда „Кренберис“ уочи концерта у Хали спортова. Прву посету Србији музичари желе да искористе да упознају град због чега ће у српску престоницу стићи дан пре концерта.

Група „Кренберис", која ће одржати концерт 4. децембра у Хали спортова, у Београд долази дан раније из Минхена, а како је ово њихов први долазак у Србију, желе да искористе слободно време за обилазак града.

Планираним распоредом предвиђена је шетња Кнез Михаиловом улицом, Калемегданом, Скадарлијом, а чланови бенда волели би и да се провозају београдским рекама, ако им то временске прилике буду дозволиле.

У разговорима са српским новинарима добили су препоруку да обавезно пробају ракију, па ће у вечерњим сатима посетити „Ракиа бар" како би се лично уверили у квалитете тог српског пића.

„Предуго сте чекали наш први наступ у Србији и заиста се радујемо концерту у Београду. Горимо од нестрпљења да изађемо на сцену! Даћемо све од себе и једва чекамо да видимо реакцију публике. Свираћемо комбинацију нових песама и старих хитова", поручио је бубњар Фергал Лаулер, најавивши дружење са фановима на дан концерта.

Што се тиче специјалних захтева, бенд је поприлично скроман тако да је њихова листа сведена на минимум и углавном се односи на техничке услове. Нигде не иду без куварице која се брине о оброцима за целу екипу.

Певачица Долорес О‛Риордан имаће своју гардеробу у којој ће црно доминирати, док ће остали чланови бенда делити једну просторију за коју нису имали посебне захтеве о изгледу.

На недавно одржаном концерту у Паризу сачекало их је изненађење. Више од 200 обожавалаца у првим редовима у рукама је имало беле руже у част њиховог новог албума Roses.

Обожаваоци су истовремено тиме пружили подршку певачици којој је тачно годину дана раније преминуо отац.

Долорес је недавно изјавила да јој је веома тешко да пева песму Ode to My Family, јер јој враћа сећање на оца.

„Надам се да ћу једног дана сакупити снаге да је отпевам. Тренутно ми је још рано", рекла је О'Риорданова.

Група „Кренберис" издала је четири албума коју су међу топ 20 на Билбордовој листи најбољих 200 албума свих времена, као и осам песама: Linger, Dreams, Zombie, Ode to My Family, Ridiculous Thoughts, Salvation, Free to Decide и Promises.

Само у Америци, продали су више од 15 милиона примерака албума.

Улазнице за њихов београдски концерт продају се по ценама од 2.500, 2.900 и 3.500 динара.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара