Читај ми!

Дејв Кларк „запалио“ КПГТ!

Икона техно сцене Дејв Кларк одушевио је многобројне посетиоце КПГТ-а затворивши "Beck’sperience" серијал још једним наступом за памћење. Ди-џеј дуо Николас Кол и Миленко означили су почетак журке, док је Младен Томић спојем техна и хауса са трибал ритмовима направио увертиру за Кларков спектакл.

Дејв Кларк, пионир дигиталне ере, синоћним наступом у београдском КПГТ-у затворио "Beck'sperience" серијал.

Реагујући на расположење публике, Дејв Кларк је доказао зашто носи титулу иконе техно музике.

Смело миксовање довело је атмосферу у крцатом и врелом КПГТ-у до врхунца, када је познати ди-џеј пустио легендарни хит Pontape.

Искусни Дејв Кларк преузео је микс пулт од познатих ди-џејева регионалне сцене и Београду приредио још један посебан „гиг" својом искреношћу и музиком у коју верује.

Ди-џеј дуо Николас Кол и Миленко отворили су вече најбољег електронског фанка, док је Младен Томић добро познатим спојем техна и хауса са трибал ритмовима направио увертиру за спектакл Дејва Кларка.

Последњи "Beck'sperience" за ову годину заокружио је ди-џеј Спиди, пруживши фановима журку за памћење.

Најзанимљивије фотографије "Beck'sperience" и "Jungle Tribe" конкурса биће постављене на Фејсбук страницама „Бекс Србија" и "Jungle Tribe", у оквиру Фејсбук апликације "From Beck'sperience to Berlin".

Фана чија фотографија сликана испред "Beck'sperience" фото зида забележи највећи број поена, заједно са његовим пријатељима, "Beck'sperience" и "Jungle Tribe" воде на незаборавно новогодишње путовање у „град графита" – немачку престоницу.

Занимљиве "Beck's" награде, припремљене су за још 10 фанова чије се фотографије буду истакле бројем освојених поена.

Осим тога што увек препознаје добру енергију и најбољу забаву, "Beck'sperience" већ годинама одушевљава домаћу публику светски признатим извођачима електронске музике.

"Beck'sperience" је током протеклих година обрадовао многе именима, као што су Лоран Гарније, Тига, Ерик Придз.

Наступ "The Chemical Brothers" запамћен је као један од највећих музичких догађаја у протеклих неколико година, док је једанаести "Beck'sperience" довео ди-џеја кога је готово немогуће букирати, Паула ван Дyка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара