Читај ми!

„Кум техна“ 24. новембра у „Депоу“

Свен Фет, један од најпознатијих ди-џејева светске клупске сцене и „једина немачка поп звезда“, наступиће 24. новембра у Београду. Харизматични Немац ће са својим гостима у простору „Депо“ љубитељима електронске музике пружити врхунску забаву.

Познати немачки ди-џеј Свен Фет наступиће 24. новембра у Београду, у простору „Депо" у Травничкој улици, најавили су организатори.

Пет година након првог доласка у Србију, на исти датум Фет ће у оквиру музичког серијала "Freedom Music" поново посетити Београд, где ће наступити у простору који публика пре свега памти по одличним наступима Лорана Гарнијеа 2011. године и Стива Бага у октобру ове године.

Домаћа ди-џеј подршка биће Тијана Т, али и Дејан Милићевић који иза себе тренутно има веома успешну међународну сезону и недавно објављен албум Just Keep Talking Girl.

За раније београдске наступе популарног немачког продуцента и ди-џеја увек је владало огромно интересовање са просечном посетом од око 5.000 фанова, док је његов први наступ у Србији 24. новембра 2007. године био распродат неколико дана раније.

Фет је каријеру започео раних осамдесетих у чувеним франкфуртским клубовима "Dorian Gray" и "Vogue" где је својом непредвидивошћу и отвореношћу за различите стилове стекао армију поклоника и поставио стандарде који дефинишу журке тог доба.

Убрзо је отворио и свој клуб "Omen", а почетком деведесетих Фет је стекао статус „најуспешнијег ди-џеја на свету", „кума техна", „једине немачке поп звезде".

„Верујем да је клупска култура, са посебним нагласком на културу, базирана на визионарству. Да би се визије претвориле у стварност, потребна је храброст да се понекад ризикује. Визија електронских журки и клупске културе 21. века је оно што покушавам да достигнем", објаснио је Фет свој успех и посебност рада у протекле три деценије.

Од Франкфурта преко Лондона, Ибице, Сао Паола до Токија, харизматични Фет са својим гостима привлачи десетине хиљада љубитеља електронске музике.

Београд уз свега неколико светских метропола, а овај пут као једини на турнеји у источној Европи, редовно је на мапи Фетових наступа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара