Стив Баг прави журку у Београду

Један од најбољих ди-џејева на немачкој електронској сцени, Стив Баг наступиће 19. октобра у простору Депо у Савамали. Домаћа подршка продуценту из Берлина, биће признати београдски диск-џокеји Гордан Пауновић и Влада Јањић.

Велика журка у Београду, најављена је за 19. октобар у простору Депо у Травничкој улици, када ће наступити ди-џеј Стив Баг.

Домаћа подршка продуценту из Берлина, биће признати београдски диск-џокеји Гордан Пауновић и Влада Јањић.

Стив је управо објавио пети студијски албум под називом Noir.

Према бројним критикама, ово је његово најзрелије остварење у каријери.

Музичку страну албума обележава препознатљиви склад ритма и бас линија уз евоцирање научнофантастичних опсесија великана, као што су Карл Крег и Џеф Милс, док визуелном страном, омотом, доминира филмска естетика светла и сенке.

„Прошле године сам доста времена провео путујући и радећи на основама оног што чини нови албум. Назив прилично директно осликава атмосферу, која повезује све нумере. Такође, по први пут немам потребу да мењам било шта док слушам сопствени рад", речи су којима је Баг недавно описао актуелно студијско издање.

Ограничен број улазница по промотивној цени од 590 динара већ је доступан у продајним мрежама „Гигстикса" и „Евентима", у београдском Билет центру, шопинг центру „Ушће", на благајнама Дома омладине, „Комбанк арене", као и широм Србије и региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво