Читај ми!

Агнета из групе ABBA снима нови албум

Осам година после албума са обрадама "My Colouring Book", Aгнета Фалтског, препознатљива плавуша из чувене стокхолмске групе ABBA, снима материјал за нови албум.

Агнета Фалтског, чланица легендарне шведске поп четворке ABBA, вратила се у студио након осмогодишње паузе да би снимила нови албум.

Њен портпарол Стафан Линде изјавио је данас за агенцију АП да 62-годишња певачица ради на новом материјалу, а да јој у томе помаже познати шведски музичар и текстописац Јерген Елефсон који је сарађивао са неким од највећих светских поп звездa попут Бритни Спирс и Селин Дион.

Засад се не зна када ће албум изаћи у продају.

Након распада групе ABBA 1982, Агнета Фалтског је неко време водила соло каријеру. Последњи албум под насловом My Colouring Book, на којем је снимила обраде туђих песма, издала је 2004. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво