Читај ми!

„Смак“ у Арени 29. децембра!

Легендарна српска група „Смак“, једна од најважнијих у историји овдашње рок музике, одржаће велики концерт у „Комбанк арени“ 29. децембра.

Рок група „Смак" наступиће 29. децембра у „Комбанк арени", у својој најпознатијој постави из седамдесетих година: Радомир Михаиловић Точак (гитара), Борис Аранђеловић (вокал), Зоран Милановић (бас) и Слободан Стојановић Кепа (бубњеви).

Карте ће се у продаји наћи 8. октобра, и то по следећим ценама: 1.500 динара (партер), 2.200 динара (ниво 200 прве категорије), 1.800 динара (ниво 200 друге категорије) и 1.200 динара (ниво 400).

Организатор "Music Star Production" обећава да ће ово бити концерт године, уз напомену да ће легендарна група свирати Улазак у харем, Црну даму и остале песме које су од „Смака" направиле мит.

Продукција ће, како и доликује, бити врхунска.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво