Читај ми!

Шер чувај, стигла нова Шер!

Из Велике Британије стиже опасна претња за легенду музичке сцене Шер. Не само да је 19-годишња певачица кренула у напад на светске топ-листе већ има и исто име. Ако већ нисте, упознајте Шер Лојд.

Донедавно није било никакве сумње на кога се мисли када неко каже Шер. Међутим, легенда музичке сцене после силних година каријере добила је имењакињу и озбиљну конкуренцију.

Млада британска певачица Шер Лојд која се прославила учешћем у шоу-програму "The X Factor" озбиљним корацима граби ка врху.

Иако није победила у ТВ такмичењу, ова 19-годишњакиња искористила је све што су јој донела познанства са важним особама у музичкој индустрији.

Најпре је сингловима Swagger Jagger, објављеним последњег дана јула 2011. године, и With Ur Love, три месеца касније, најавила је деби издање насловљено Sticks + Stones.

Албум је угледао светлост дана 7. новембра прошле године и до данас је продато милион примерака.

Прсте у објављивање диска умешао је, наравно Сајмон Кауел, један од судија и твораца поменутог ТВ такмичења.

Креативни тим заслужан за коначан изглед, то јест звук песама, предводи RedOne, прослављени марокански продуцент који на списку клијената има бројне звезде попут Питбула, Енрикеа Иглесијаса, Лејди Гаге и све популарније Ники Минаж.

Спот за песму Want U Back, још једне потврде успеха звезде у успону, на интернету се појавио 1. маја, али је још на високој 14. позицији листе 100 најтраженијих музичких видео-клипова Јутјуба.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара