Читај ми!

Николас Џар 31. августа у Београду

Млада звезда електронске сцене Николас Џар са бендом ће гостовати у српској престоници. Виртуозну мешавину импровизације, семплова, певања и живе свирке представиће у башти Центра „Сава“. Број улазница ограничен.

Амерички музичар Николас Џар, све популарнији на светској електронској сцени, наступиће 31. августа у башти београдског Центра „Сава", најавили су данас организатори.

Виртуозна мешавина импровизације, семплова, певања и живе свирке учинила је да концерти 22-годишњег Џара и његовог пратећег бенда у многим релевантим изборима буду проглашени најбољим клупским наступима, а дебитанско остварење Space Is Only Noise за један од најбољих албума 2011.

Меланхолија, ритмови, хаус, минимализам, џез, преплићу се са емоционалним набојем, стварајући оригинални микс.

Од првог заједничког наступа почетком прошле године на крову њујоршког „Стандард" хотела преко водећих европских фестивала, до распродатих концерата у светским метрополама, Џар не престаје да својом музиком и наступом изазива фасцинацију публике.

Ограничен број улазница за његов наступ у башти Центра „Сава", по промотивној цени од 1.190 динара, продаје се на сајтовима www.gigstix.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs као и на благајнама Дома омладине и Билет центра.

Редовна претпродајна цена улазнице биће 1.490 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво