Читај ми!

„Прљаво казалиште“, ипак, у Арени

Међу звездама овогодишњег „Бир феста“, ипак, неће бити „Прљавог казалишта“. Публици неће бити довољно 60 минута фестивалског програма па ће први наступ хрватских рокера после 26 година бити у децембру у „Комбанк арени“.

Хрватски бенд „Прљаво казалиште" неће наступити на овогодишњем „Бир фесту", већ ће уместо тога одржати концерт у „Комбанк арени" 22. децембра, најавила је Београдска културна мрежа.

Организатори београдске манифестације проценили су да је 60 минута фестивалског програма мало, ако се има у виду да је прошло 26 година од последњег концерта прослављених рокера у Србији.

Из тог разлога исти тим ће организовати концерт ове групе у „Комбанк арени" 22. децембра, а уместо њих на Ушћу првог дана „Бир феста" наступиће Кики Лесендрић и „Пилоти".

„Бир фест" је ове године поводом 10. издања, продужен за један дан у односу на претходне године и одржава се од 14. до 19. августа на београдском Ушћу.

Током шест фестивалских дана наступиће 49 извођача.

Први пут на београдском фестивалу пива наступиће састави „Плави оркестар", „Пекиншка патка", „Плејбој", „Вампири, „Лав хантерси".

„Електрични оргазам" и „Партибрејкерси" свираће на отварању и затварању Фестiвала, а за ту прилику окупљени "Belgrade Blues Factory" са двадесетак чланова извешће блуз и џез стандарде.

Публика ће први пут на отвореном чути хор „Вива вокс", а на листи учесника су и Рамбо Амадеус, Влатко Стефановски, „Ван Гог", „Ју група", „Психомодо поп", „Хладно пиво", „Забрањено пушење", „Галија", „Валентино" и бројни други извођачи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара