Читај ми!

Ед Ширан и „Спајсице“ затварају Игре?

После величанственог отварања, очекује нас још грандиозније затварање! Барем тако пишу британски медији. По изјавама се да закључити да ће наступити Ед Ширан, само остаје да видимо с ким ће поделити сцену 12. августа. Највероватније са групама "Spice Girls" и "The Who".

Светска сцена бруји од гласина да ће популарни британски певач Ед Ширан наступити на церемонији затварања Олимпијских игара у Лондону. Иако ове информације нису званично потврђене, после изјава датих Ем-Ти-Вију можемо скоро са сигурношћу рећи да је наступ договорен.

„Речено ми је да ништа о томе не говорим, а вест је већ сутрадан осванула у 'Дејли мејлу'. Шире се гласине поводом мог наступа на затварању Игара, али и сами знате да гласине могу и не морају да буду истините", изјавио је Ширан.

"One Direction", "Spice Girls" и "The Who" се такође наводе као потенцијални извођачи на церемонији затварања 12. августа.

На питање с ким би најрадије поделио сцену од наведених група, Ед је одговорио:„Ако бих уопште наступао, највише бих волео да то буде познати рок састав са којим бих извео неке од њихових највећих хитова. И када би се то десило, било би јако забавно, и то би за мене био моменат за памћење. Наравно, ако бих уопште наступио".

Ако изузмемо „ако", „кад би" и „у случају да", готово да је јасно да ће рок састав са којим ће популарни певач поделити сцену заиста бити група "The Who".

Oстаје нам само да сачекамо догађај и видимо да ли је Ед невешто „сачувао" тајну.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара