Читај ми!

Промо цене улазница за „Егзит“

Организатори „Егзит“ фестивала омогућили су онима који желе да чују неке од најпознатијих музичких имена да четвородневне улазнице купе по цени од само 6.990 динара до понедељка. Важи и попуст за студенте и средњошколце, па је за њих комплет улазница 5.490 динара.

Четвородневне улазнице за „Егзит" фестивал, који се одржава од 12. до 15. јула на Петроварадинској тврђави, биће доступне по промотивној цени од 6.990 динара до понедељка, 9. јула, а од уторка цена улазнице за четири дана износиће 10.990 динара, најавили су организатори.

Понедељак, 9. јул, биће и последњи дан за куповину улазница са попустом за студенте и средњошколце, по цени од 5.490 динара за комплет улазница.

Замена ваучера за наруквице обављаће се на истој локацији као и прошле године - у Прерадовичевој улици у Петроварадину, преко пута главног колског улаза на Тврђаву, а почиње 10. јула.

Дневне улазнице за фестивал доступне су по цени од 3.290 динара за четвртак, петак и недељу, односно 3.490 динара за суботу. Ове цене важиће све до почетка фестивала 12. јула, када ће поскупети и моћи ће да се купе искључиво на улазима.

Продаја улазница путем сајта Гигс тикс завршава се сутра у поноћ, а четвородневне и једнодневне улазнице за фестивал биће и даље доступне на свим званичним продајним местима фестивала.

Улазнице по промотивној цени од 6.990 динара су у Новом Саду доступне у продавници „Гигс тикс" и књижарама „Булевар букс" и „Серендипити", а у Београду могу да се купе у Тржном центру „Ушће", на благајни Дома омладине, у Билет центру, као и на благајни „Комбанк арене".

Улазнице за студенте и средњошколце по цени од 5.490 динара моћи ће још у понедељак да се купе.

Поред већ скоро па домаће публике из Велике Британије, ове године бележи се пораст броја продатих улазница у Русији, Грчкој и Украјини, што није чудно кад се узме у обзир да је „Егзит" од ове године почео интензивно да се промовише у овим земљама.

На листи учесника овогодишњег новосадског музичког фестивала су "Guns N' Roses", "Duran Duran", "New Order", "Gossip", "Wolfmother", Ерика Баду и многи други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара