Читај ми!

„Београдски синдикат“ сутра у Арени

Бенд познат по социјално ангажованим текстовима, „Београдски синдикат“ одржаће велики концерт сутра у Београдској арени. Овај наступ ће, за разлику од претходних, бити на технички вишем нивоу организације, са пробраним гостима и специјалним изненађењима.

После више од шест година од свог последњег концерта у Београду, група „Београдски синдикат" наступиће сутра у Београдској арени, најавио је организатор „Мјузик стар продакшн".

Од објављивања свог трећег албума Дискретни хероји (2010), који је са сајта бенда до сада бесплатно преузело више од милион људи, група, упркос великом интересовању публике, није имала много прилика за наступ.

Предстојећи концерт у Београдској арени, како је најављено, биће на технички вишем нивоу организације, са пробраним гостима и специјалним изненађењима.

Један од чланова групе Бошко Ћирковић Шкабо је раније објаснио да се Београдска арена наметнула као адекватан простор због њихове жеље да одрже технички захтевнији и већи концерт.

„Желимо да привучемо публику из целе Србије и региона и окупимо све оне који су нас звали путем друштвених мрежа или убеђивали власнике локала да организују наш концерт", истакао је Шкабо и најавио да ће концерт трајати дуго и да ће бити подељен у два сегмента.

Бенд постоји већ 13 година. Објавили су три албума - Бс с ст...Тишинчина! (2001), Сви заједно (2005) и Дискретни хероји (2010).

Имају издавачку кућу „Прохибиција", а од фебруара прошле године учествују на трибинама о међусобном утицају система вредности и популарне културе, које се одржавају на факултетима и у средњим школама.

Улазнице за њихов концерт у Београдској арени продају се по цени од 1.200 (партер) и 1.500 (трибине) динара, а због великог интересовања за концерт групе у продаји су и улазнице за горње трибине (ниво 400) по цени од 1.000 динара.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара