Читај ми!

Менсон долази у Београд

Амерички музичар Мерилин Менсон 9. јуна долази у Београд, где ће наступити на новом вестивалу "IQ Music". Уз старе хитове представиће и нови албум, на којем му је гостовао глумац Џони Деп.

У оквиру турнеје "Hey Cruel World...", ексцентрични рок певач Мерилин Менсон наступиће у Београду, 9. јуна.

Поред старих хитова певач ће београдској публици представити и нумере са свог осмог албума Born Villain, који треба да се појави у продаји почетком маја.

На новом албуму, Менсону је гостовао славни холивудски глумац и његов дугогодишњи пријатељ, Џони Деп, који је свирао бубњеве и гитару у обради нумере You're So Vain.

Певач и глумац познају се још од серије 21 Jump Street, у којој је Деп глумио док је Менсон био ангажован као статиста.

Музичар истиче да нова песма описује њихов однос на један ироничан начин, а планира се ускоро и снимање спота у којем ће се њих двојица гледати у огледалу.

Песма која најављује Менсонов нови албум је No Reflection, за коју је направљен још један контроверзан спот, по чему је овај певач већ веома добро познат.

Нови фестивал који Београд добија, одржаће се у Београдској арени. Поред Мерилина Менсона, на фестивалу ће наступити и македонски рок састав "Mizar", популарни словеначки бенд "Laibach", домаћи "Block out" и британски хаус трио "Dirty Vegas Sound System".

Очекује се да ће фестивал почети у 18 часова. Цене улазница ће ускоро ће бити познате

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара