Читај ми!

„Тренчтаун“ све ближе

Групи извођача која ће наступити на овогодишњем „Тренчтауну“ придружили су се и хип-хоп састав „Елементал“, београдски „Севдах бејбе“ и позната мађарска група „Колорстар“. Продаја улазница за фестивал већ је почела.

Хрватски хип-хоп састав „Елементал", београдски „Севдах бејбе" и позната мађарска група „Колорстар" наступиће на регионалном фестивалу „Тренчтаун", који се одржава од 30. априла до 2. маја, у Етно кампу недалеко од Палића, најавио је организатор.

Раније су најављени бендови „Ева Браун", "Eyesburn", "Superhicks" (Македонија), који наступају првог дана фестивала, 30. априла.

„Атеист реп" заједно са „Севдах бејбе" и „Елементал" очекују публику 1. маја, а дан касније предвиђени су концерти група "Roots Rocket" (Бугарска), „Џинкс" (Хрватска) и „Колорстар".

Онлајн продаја улазница за 12. регионални музички фестивал „Тренчтаун" је у току, а карте се могу купити преко сајта www.gigstix.com по цени од 820 динара за једнодневне улазнице и 1.980 динара за комплет карата за све дане манифестације.

Физичка продаја улазница почиње 2. априла.

У оквиру фестивалског простора, који је комплетно ограђен, налази се камп чији се капацитет због великог интересовања сваке године повећава.

Сви који купе комплет улазница имају бесплатан смештај у кампу, али је потребно унапред да резервишу своје место.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара