Читај ми!

Дупли програм на Дан Светог Патрика

Традиционално на Дан Светог Патрика, ове године и поводом прославе две деценије постојања, група „Ортодокс Келтс“ ће одржати два потпуно различита концерта. Наступи су заказани у 18 и 21 час у СКЦ-у. Број улазница је ограничен.

Група „Ортодокс Келтс" (Orthodox Celts) одржаће два концерта 17. марта на Дан Светог Патрика у великој сали Студентског културног центра, а поводом 20 година постојања.

Један од најзанимљивијих бендова на домаћој сцени, сваке године свира поводом највећег ирског празника, али овога пута ће одржати два концерта у једном дану и прославити две деценије своје каријере.

Бенд, који изводи традиционалну ирску музику комбиновану са рок елементима, основан је 1992. године, а први албум издали су 1994.

Први концерт у СКЦ-у, под називом "Orthodox Celts unplugged", са почетком у 18 часова, биће, како је најављено, потпуно другачији доживљај музике култног београдског бенда.

У за њих некарактеричној интимној и мирнијој атмосфери, популарни „Келтси" ће свирати за око 200 својих фанова, да би од 21 час уследио други концерт и енергична свирка, по којој је бенд и познат.

Улазнице за оба концерта, које организује Драган Шкрба, продаваће се од 3. марта на благајни СКЦ-а и билетарници Дома омладине Београд.

Цена карте у претпродаји за један концерт је 1.200, а за оба 2.000 динара. Број карата је ограничен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво