Читај ми!

Победница Потере: Помирила сам се са судбином када сам остала један на један са трагачем

Једанаеста сезона Потере донела је пуно победничких епизода током којих смо срчано навијали за такмичаре. Професорка књижевности и љубитељка квизова Сања Павловић у синоћној епизоди самостално је победила трагача Жарка и освојила 500.000 динара. Тиме се уписала на листу рекордера „Потере“, поставши прва жена којој је пошло за руком да потпуно сама освоји оволики износ.

Морам да кажем да се утисци после победе још нису слегли, све је свеже, а телефон ми непрестано звони. Мислим да су ми се јавили сви људи које сам у животу упознала. Свима су утисци веома позитивни“, каже Сања Павловић.

Професорка књижевности присећа се да се поздравила са победом када је остала сама, очи у очи са Жарком.

Имала сам срећу или несрећу да играм прва, а онда су један по један саиграчи испадали. Како се све то дешавало, ја сам се некако помирила са судбином, али на крају је испало добро“, истиче победница Потере.

Као љубитељка квизова, Сања је учествовала у многим, али је Потера њен први квиз на телевизији. Пошто има искуства са квизовима, није се нешто посебно припремала.

Надала сам се победи, али нисам знала шта да очекујем. Знала сам да знам доста, али и да ће ми бити потребна срећа. Некако се све поклопило“, наводи професорка књижевности.

У последњој игри, односно бежању од трагача, каже да се само усредсредила да одговара на питања и да није бројала колико тачно корака је побегла од Жарка.

Додаје и да јој је жао што нема више жена које учествују у квизовима: „То је велика штета. Не видим ко је направио то да је квиз мушки спорт, посебно ако се узме у обзир академски успех у ком су жене чак и успешније.“

Само стисните зубе и дођите“, поручила је свим женама.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво