Читај ми!

Ко су нови ликови серије „Тајне винове лозе", и зашто са собом носе – велику сумњу

Пре десетак дана је почело приказивање треће сезоне телевизијске серије „Тајне винове лозе“. Нова сезона ове серије, коју као редитељи потписују Ана Мариа Роси, Горчин Стојановић и Дејан Караклајић, има 36. епизода, али и неке нове интригантне ликове.

Међу новим ликовима серије Тајне винове лозе нашли су се Сташа Николић која тумачи лик Богдане, младе мајке која је у бегу од мужа населника, Ана Радовић која игра улогу Дуње, Богданине ћерке, а ту је и Јован Јовановић који игра сумњивог конобара Петра.

На почетку треће сезоне серије смо видели да је на дан њене свадбе, Ању неко отровао. Док је она у коми, док се бори за живот, чланови породице покушавају да одгонетну шта се то заправо догодило.

„Већ у првој епизоди се заправо види како ја то нешто сипам у вино мојој драгој колегиници Вањи Ненадић која тумачи лик Ање, а зашто ја то урадим видећемо у наставку“, рекао је Јовановић.

Мистериозна жена Богдана, такође се доводи у питање, и то да ли је, и колико умешана у несрећнан догађај.

„Моја улога је написана јако комплексно и јако занимљиво, заиста. Толико има заплета, толико је то написано промишљено са дозом мистерије, трилера, ви све време не знате ко стоји иза тог злочина и кроз епизоде се открива сумња се на разне ликове. Сада мислим да ће разрешење бити веома занимљиво и неочекивано“, изјавила је глумица Сташа Николић.

Додала је и да је било је „јако лепо снимати са њеном серијском ћеркицом“.

Ана Радовић има десет година, али је већ прави професионалац, има пуно искуства и колеге јој предвиђају занимљиву каријеру.

„До сада сам снимила филм Викенд са ћалетом, између осталог и Лихвар. Дуња је једна храбра и сналажљива девојчица која се са својом мамом нашла у незгодној ситуацији. Сви су били фини према мени, добри и ово је била једна од најбољих екипа с којима сам до сада радила“, изјавила је млада глумица.

Серија је снимана на дивним локацијама у нашој земљи, а Ани је каже, било најлепше у Суботици због прелепих, наводи, винограда Звонка Богдана.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво