Читај ми!

Победници Потере: Трагач је знао одговоре, али је грешио из журбе да нас стигне

Три такмичара су у „Потери“ успели да освоје 1.160.000 динара. Није их омео ни сјајни трагач Милан Буквић, којег су пет пута враћали у финалној игри.

„За средњу суму сам се одлучио јер сам грешио неке ствари које знам у пола ноћи. Највише пратим спорт, филмове, али занима ме историја и географија“, каже Јован Милошевић, који је освојио 60.000 динара, додајући да је било задовољство учествовати у Потери.

До последње игре, ипак нису сви стигли, јер Анкица Агић, иако је показала завидно знање у првој игри, није успела да одбрани освојену суму.

Пре почетка квиза су се сви начелно договорили да иду на средње суме, али након испадање Анкице, Филип Ковачевић и Лука Борош су одлучили да пуцају високо. Филип је, осим 500.000 динара, имао још један мотив за победу.

„Било је додатно занимљиво јер сам бивши колега са факултета трагача Милана Буквића. Иако се нисмо добро познавали током студирања, лепо смо се испричали током снимања“, каже Филип.

Дипломирани политиколог је и пасионирани учесник квизова, често учествује у паб-квизовима, био је и у Слагалици. „Остаје још квиз Стигни ме, ако знаш“, додаје он.

Осим што је у заједничку касу донео 600.000 динара, трећи финалиста Лука Борош је и најмлађи и још студира менаџмент на ФОН-у. Лука је био веома активан спортиста, десет година је тренирао џудо и освојио бројне медаље, а поред тога и осам година фудбал.

Истиче и да није мислио да ће им 16 корака у последњој игри бити довољно да побегну, али их је послужила срећа, а и вратили су трагача чак пет пута.

„Сигурно је знао свих тих пет питања, само је грешио јер је журио да нас стигне“, навео је Јован.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво