Читај ми!

Би-Би-Си потврдио прекид емитовања емисије Топ гир

Из британског јавног сервиса Би-Би-Си-ја саопштено је да се популарна емисија „Топ гир“ неће враћати на програмску шему „у догледној будућности", након што је водитељ Фреди Флинтоф учествовао у саобраћајној несрећи која је довела до прекида продукције последњег серијала „Топ Гира".

Некадашњи капитен крикет репрезентације Енглеске Фреди Флонтоф, који је после спортске каријере почео да ради као водитељ емисије Топ Гир, пребачен је у децембру у болницу хеликоптером хитне помоћи. Он је имао аутомобилску несреће при великој брзини на писти аеродрома „Дансфолд парк“ у Сарију, коју се од 2002. године уобичајено користили за потребе снимања забавних емисија Би-Би-Си-ја, преноси Гардијан.

То Флонтофу није била прва саобраћајна несрећа. Раније је, изгубио контролу над моторним трициклом при брзини од скоро 200 километара на сат, током трке са колегама водитељима Крисом Харисом и Педијем Мекгинисом.

Одлука да се са емисијом „Топ гир“ прекине, „пала" је после екстерне истраге Би-Би-Си-ја „о здрављу и безбедности", о којој се британски јавни сервис није јавно оглашавао.

У званичном саопштењу Би-Би-Си је потврдио да је донета одлука да се „до даљег обустави емисија Топ гир“.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се