Читај ми!

„Тед 2“ од четвртка у биоскопима

Комедија о догодовштинама несташног меде и његовог друштва, филм „Тед 2“ премијерно у одабране домаће биоскопе стиже 24. јуна, док ће се дан касније, у четвртак, наћи на редовном биоскопском репертоару.

Најочекиванија комедија лета, Тед 2 премијерно ће бити приказана у биоскопима „Синеплекс“, „Рода“, „Таквуд“, Дворана Дома синдиката, „Фонтана“, „Арена“ (Нови Сад), „Купина филм“ (Ниш), „Вилин Град“ (Ниш), „Кварт“ (Краљево) и „Кадмус“ (Будва), најавио је „Тарамаунт“.

Пре три године, један неодољиви меда поганог језика силовито је освојио свет. Својим класичним добрим крзнатим изгледом, до тада невиђеним шепурењем и склоношћу према хумору обогаћеним дувањем и сексуалним шалама, један неочекивани главни јунак катапултирао је малу комедију о лику који користи марихуану и његовом најбољем пријатељу до статуса најопакије комедије с највишом зарадом у историји.

Овог лета, Сет Макфарлан се враћа као сценариста, редитељ и звезда која је подарила глас у наставку приче о меди. Уз њега је опет Марк Валберг као Џон Бенет.

Џон и Тед и даље живе свој сан у Бостону. Иако је Џон сада нежења, Тед се скрасио с Тами-Лин, „глупачицом из снова“. И док брачни проблеми почињу да утичу на живот младенаца, Тед и Тами-Лин решавају да би дете могло да им спасе брак.

Њихове наде сруши власт Масачусетса која објави да Тед није особа, већ власништво и да као такав не може да усвоји дете. Отпуштају га са посла у продавници, а убрзо га обавештавају и да је његов брак поништен.

Љут и потиштен, Тед своје фрустрације обуздава и пита свог најбољег пријатеља да му помогне да тужи државу и тиме добије права која заслужује. Ангажују младу, Саманту Л. Џексон (Аманда Сејфрид), адвокатицу зависну од медицинске марихуане и крећу на суд.

Али кад Тед изгуби случај, њих троје крећу на путешествије до Њујорка у последњем покушају да убеде легендарног заступника људских права, Патрика Мијана (кога тумачи добитник Оскара Морган Фримен) да преузме њихов захтев.

Ако победе, доказаће да Тед није само пивопија и надувани меда, већ особа која заслужује иста права као и било који други надувани пивопија у Америци.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара