Читај ми!

Стиже Eл Нињо, најгледанија шпанска акција!

Биоскопска публика ће од четвртка, 26. марта имати прилику да погледа најгледанији шпански акциони филм „Ел Нињо - Поштени дилер са Гибралтара“.

Филм на комплексан, али и искрен начин описује живот људи у јужној Шпанији и северном Мароку, који живе од трговине дрогом или од борбе против ње, наводи се у саопштењу „Дексин филма“.

Редитељ филма, Данијел Монзон приказује свакодневицу припадника два света, различитих култура, навика, односа према животу које повезује један мореуз и искушења која владају његовим водама.

Млади глумац Хесус Кастро, овим филмом доживео је светску славу, а најпризнатији светски критичари оценили су филм као „одлично одглумљену социјалну акцију“.

Радња овог филма смештена је на југ нашег континента, уз саму границу са Африком. Улице Гибралтара пружају много адреналина, новца и ризика свакоме ко је способан да преживи њихов асфалт.

А ко је у стању да се носи са тлом Гибралтара, може да издржи и таласе мореуза који носе товаре хашиша. Ел Нињо и Ел Компи желе да уђу у свет трговине наркотицима и то доживљавају као игру.

Насупрот њима, Хесус и Ева, полицијски инспектори, провели су године покушавајући да докажу да су утабани путеви трговине хашишом сада постали пролаз за уношење кокаина у Европу.

Њихова главна мета је Ел Инглес, човек који влада гибралтарским подземљем. Судбине свих ликова ће се испреплитати и они ће открити да је сукоб њихових светова опаснији, комплекснији и морално двосмисленији него што су то могли и да замисле.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво