Стижу „Истеривачи(це) духова“!

Глумачка постава за римејк хит комедије о духовима са Деном Акројдом напокон је изабрана, а филм ће режирати Пол Феjг. Овог пута духове ће ловити жене!

Пол Феjг је још у октобру објавио да ће се упустити у креирање римејка филма Истеривачи духова који ће имати једну врло значајну карактеристику - за разлику од оригинала, сада ће жене бити у главним улогама.

Снимање остварења Ghostbusters reboot почиње, како се очекује, овог лета, а премијера је заказана за 22. јул, 2016. године.

Вишемесечно нагађање је завршено, а The Hollywood Reporter јавља како је једна од глумица и Мелиса Макарти. Глумачку екипу чине и уметнице попут Кристен Виг, Лесли Џонс и Кејт Мекинон.

Фејг је на свом Твитер профилу објавио фотографије четири глумице, што наговештава да је све релативно близу озваничења, пише ХафПост Ентертејмент.

Нагађа се и да би и један од оригиналних бораца против духова Бил Мареј, такође могао добити једну од улога.

Редитељ оригиналног филма Иван Рејтман је био заинтересован да понови окупи екипу Истеривача духова, али док су глумци Ден Aкројд, Харолд Рамис и Ерни Хадсон пристали да репризирају своје ликове, Бил Мареј се нећкао.

Рејтман је потпуно одустао од пројекта када је Рамис преминуо прошле године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво