Читај ми!

Вуди Ален прави серију за онлајн продавницу?

„Aмазон“ је потписао уговор са Вудијем Аленом према којем ће он написати сценарио и режирати серију за видео-стриминг програм ове највеће америчке онлајн продавнице.

Получасовна серија Untitled Woody Allen Project (Неименовани пројекат Вудија Алена) биће приказана на „Амазоновом“ Прајм инстант видео-каналу у САД, Британији и Немачкој.

Компанија је саопштила да су наручили целу сезону за сада неименованог Аленовог пројекта. Пројекат је, како преносе електронски медији, и први Аленов излет у ТВ воде.

„Не знам како сам упао у све ово. Немам идеје и нисам сигуран одакле да почнем“, саопштио је седамдесетдеветогодишњи режисер.

„Амазон“ заједно са „Нетфликсом“ гледаоцима нуди другачији начин гледања телевизије – видео на захтев.

„Нетфликс“ сада стоји иза успешних, популарних и награђиваних серија Кућа од карата и "Orange is the new black", а „Амазон“ је после успеха њихове прве серије Транспарентно на додели Златних глобуса одлучио да прошири понуду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво