Читај ми!

Пит и Смит: Ниједан није хтео да буде Нео?!

Као што ни Прљави Хари није желео да буде Супермен, а Конери Гандалф! Амерички таблоиди су пренели занимљив списак улога које су славни глумци, попут Ал Пачина, Бреда Пита, Клинта Иствуда и Шона Конерија одбили током каријере.

Чувени „кум“ Ал Пачино одбио је улогу коју је добио Ричард Гир у филму Згодна девојка, као и улогу Теда Крамера, која је припала Дастину Хофману у филму Крамер против Крамера из 1986. године с Мерил Стрип.

Најпознатији Џејмс Бонд, Шон Конери, одбио је улогу у филму Афера Томаса Крауна, уз оцену да је та улога слична агенту 007.

Конери није хтео да игра ни чаробњака Гандалфа у трилогији Господар Прстенова, као ни Сајмона Грубера у трећем делу Умри мушки.

Познати „Прљави инспектор Хари“ Клинт Иствуд одбио је да буде Супермен, али и улогу капетана Виларда у антологијском филму „Апокалипса данас“ Френсиса Форда Кополе.

„Таксиста“ Роберт де Ниро није желео да буде Христос у филму Последње Христово искушење, као ни Бил Бучер у Бандама Њујорка и Џек Костело у Двострукој игри Мартина Скорсезеа, редитеља који је својевремено открио таленат младог Де Нира.

Харисон Форд је са своје стране одбио да игра у Шиндлеровој листи Стивена Спилберга, док Вил Смит није желео да буде Нео у Матриксу, као ни Ђанго у шпагети вестерну Квентина Тарантина Ђангова освета.

И Мел Гибсон је имао пропусте јер није био Максимус у Гладијатору Ридлија Скота, као ни Џим Герисон, тужилац у случају поводом атентата на председника САД Џона Кенедија у филму ЈФК.

Улогу је добио Кевин Костнер. Могао је и да глуми уместо Алека Болдвина у Двострукој игри или да буде Мајкл Бин у Терминатору.

Мишел Фајфер није постала фатална жена у Ниским страстима коју је прихватила Шерон Стоун, као ни агент ФБИ-ја (Џоди Фостер) у филму Кад јагањци утихну.

Бред Пит је такође могао да буде Нео у Матриксу. Скорсезе му је понудио улогу у Двострукој игри, која је припала Мету Дејмону.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво