Читај ми!

Потпуно другачији Колин Фирт

Шпијунски филм „Кингсман: Тајна служба“ пружио је прилику оскаровцу Килину Фирту да се покаже и као искусан агент тајне службе који регрутује нове оперативце. Остварење Метјуа Вона пред домаћом публиком од 26. фебруара.

Колин Фирт, Семјуел Л. Џексон, Марк Стронг, Мајкл Кејн и Тарон Еџертон удружили су глумачке снаге у шпијунском филму Кингсман: Тајна служба (Kingsman: The Secret Service).

Нови филм Метјуа Вона (редитељ филма Икс мен: Прва класа, продуцент филмова Фајтер и Снеч) снимљен је по познатом стрипу о британском агенту ветерану који ангажује младе снаге у посебну јединицу у оквиру тајне шпијунске организације „Кингсман“.

У домаћим биоскопима публика ће бити у прилици да гледа ово узбудљиво остварење од 26. фебруара.

Колин Фирт у новом филму Метјуа Вона показује сасвим другачије лице. Увек углађен и одмерен, пример правог енглеског џентлмена, Фирт у новом трејлеру за шпијунску акцију са примесама комедије, доказао је да зна да се снађе у различитим и по живот опасним ситуацијама.

Невероватно барата различитим наоружањем и изумима који су му доступни као једном од ментора младих агената тајне службе „Кингсман“.

У  филму Кингсман: Тајна служба оскаровац тумачи бившег оперативца који окупља изабране младиће и девојке - потенцијалне агенте који морају да прођу не само специјалну обуку, него и да усвоје цели низ манира припадника високог друштва, промене свој изглед, начин облачења и говор, што ће им пасти много теже од задатака којима ће се бавити као професионалци. 

Док нове младе снаге пролазе интензивну обуку, јавља се глобална претња која долази од стране лудог научника којег игра Семјуел Л. Џексон.

Редитељ Метју Вон написао је сценарио за филм Кингсман: Тајна служба са Џејн Голдман, а одустао је од најновијег филмског наставка о мутантима који смо гледали ове године (Икс мен: Дани будуће прошлости) управо због поменутог остварења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво