Џаред Лето нови Џокер?

Оскаровац је наводно у преговорима за улогу једног од најлегендарнијих зликоваца у филмској историји, у новом филму "Suicide Squad".

Aко прихвати улогу Џаред Лето ће имати веома тежак задатак да надмаши своје славне колеге које су остварили незаборавне улоге Џокера - Хит Леџера, Џек Николсона и Цезара Ромера.

Леџер је ту улогу постхумно освојио Оскара у Нолановом остварењу Мрачни витез.

Од освајања Оскара за најбољу споредну улогу у филму Dallas Buyers Club, Лето изгледа спреман да дочара карактер најпознатијег зликовца из Готам ситија.

Suicide Squad се бави групом супер зликоваца којима се пружа прилика да се искупе за своје злочине, ако учествују у тајном и веома опасном владином задатку.

Како преносе The Hollywood Reporter и Тhe Wrap Том Харди, Вил Смит и Маргот Роби су у различитим фазама разговора за главне улоге у филму заснованом на популарном DC Comic стрипу.

Наводи се и да је улога Џокера, претходно је била понуђена Рајану Гослингу.

Планирано је да филм Sucide Squad буде премијерно приказан 5. август 2016. године.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво