Читај ми!

Трилер какав скоро нисте гледали!

Бен Афлек и Розамунд Пајк тумаче главне улоге у сјајном трилеру Дејвида Финчера „Ишчезла“, са којим ћете се у потпуности саживети! У домаћим биоскопима од 2. октобра.

Ејми Дан је нестала. Претпоставља се да је убијена. Главни осумњичени за убиство је њен муж Ник Дан.

Овако редитељ Дејвид Финчер уводи гледаоце у сложену и интригантну причу филма Ишчезла, адаптацију светског истоименог бестселера који је постао глобални литерарни феномен.

Роман „Ишчезла“ (Gone Girl) налази се већ на топ листама најпродаванијих књига у свету, а код нас се може наћи у издању издавачке куће „Лагуна“. Књигу која приказује брак и медије кроз оквире проблематичне економије, написала је Џилијен Флин, бивша новинарка часописа Eнтертејнмент викли, која је урадила и сценарио за филм.

Згодни брачни пар њујоршких писаца, Ејми (Розамунд Пајк) и Ник (Бен Афлек) приморан је да се пресели у мали градић у Мисурију због финансијске кризе и болести Никове мајке.

Од хармоничног и срећног пара који су некада били, постају несрећни, отуђени и осуђени да живе на једном од најдосаднијих места на свету. На дан њихове петогодишњице, Ник се враћа кући и затиче преврнут сто и неред у дневној соби који указује на знаке борбе.

Изненада схвата да је његова жена нестала и обавештава полицију. Међутим, убрзо постаје главни осумњичени за Ејмин нестанак, а његове лажи, преваре и чудно понашање наводе све да поставе исто мрачно питање – да ли ју је он убио?

Догађаји који предстоје препуни су шокантних тренутака и компликација, али питања која остају су нешто што погађа и наводи на размишљање: Ко је Ник? Ко је Ејми? Ко смо и какви смо ми када смо у браку и какво је то друштво које је израсло на прикривању и лажима?

Дејвид Финчер је амерички режисер који је је направио неке од најцењенијих филмова у последње две деценије, као што су остварења Седам, Игра, Борилачки клуб, Зодијак, Друштвена мрежа и други. Филм Ишчезла је његов десети редитељски подухват.

Финчер објашњава шта му је представљало највећи изазов: „Давао сам интервју у којем су ме питали са каквим сам се технолошким изазовима суочавао, али чињеница је да их заправо није ни било. Највећи изазов је био успоставити тон који влада филмом: 'Да ли можемо да се саживимо са овом причом? Да ли разумемо ове људе и њихов живот?'".

У филму главне улоге играју Бен Афлек и Розамунд Пајк, затим Нил Патрик Харис, свима познат из серије Како сам упознао вашу мајку?, као и прелепа Емили Ратајковски, сјајна Миси Пајл и други.

Остварење Ишчезла у биоскопима широм Србије наћи ће се 2. октобра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво