Читај ми!

Ексклузивна премијера на отвореном!

Љубитељи биоскопа на отвореном биће у прилици да, у среду 16. јула, премијерно виде узбудљиво остварење „Планета мајмуна: Револуција“ на Кошаркашким теренима Црвене звезде, на малом Калемегдану, у 21 час.

Карте за премијеру филма Планета мајмуна: Револуција могу да купе преко продајне мреже „Евентим“ по цени од 450 динара од среде 9. јула. Уз сваку купљену улазницу, посетиоци ће добити бесплатне кокице на премијери филма.

Поклоници седме уметности уживаће у интригантној причи о пореклу фиктивног универзума Планете мајмуна. Како је претходни део Планета мајмуна: Почетак оборио све рекорде гледаности широм света пре три године, логично је било да студио "Twentieth Century Fox" припреми узбудљив наставак.

Планета мајмуна - Револуција приказује да након деценије од појаве смртоносног вируса који је десетковао људски род ситуација није нимало сјајна. Заједница генетски модификованих мајмуна, које предводи  шимпанза Цезар, расте и преузима вођство на Земљи, али група људи која је преживела катастрофалан вирус прети да их угрози.

Једно време владао је осетљив и краткотрајан мир, али су се две стране на крају ипак нашле на ивици рата који ће одредити доминантну врсту на планети.  

Ново остварење у серијалу Планета мајмуна снимано је на отвореном посебном технологијом и три-де камерама и представља један од најамбициознијих филмова који је снимљен на тај начин.

Захваљујући првим претпремијерним пројекцијама, критичари широм света филм Планета мајмуна: Револуција називају „инстант класиком“ и дају му највише оцене.

У борби у којој су супротстављени човек против мајмуна, редитељ филма Планета мајмуна: Револуција Мет Ривс, окупио је глумачке звезде Герија Олдмана, Џејсона Кларка, Кери Расел и Ендија Серкиса.

Након премијере у Београду, публика у земљи биће у прилици да види филм у два-де и  три-де техници од 17. јула у биоскопима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара