Читај ми!

Обожаваоци статирају у новим „Ратовима звезда“

Редитељ седмог наставка филма „Ратови звезда“ Џеј Џеј Абрамс понудио је обожаваоцима да буду статисти у филму и да можда глуме у некој сцени ако поклоне симболичних 10 долара програму Уницефа.

Абрамс је објавио видео снимак понуде на којем се обожаваоци позивају да поклоне десет долара програму „Иновације“ Фонда УН за децу (Уницеф).

Касније ће бити извучен срећан добитник који ће поред статирања имати могућност да кратко глуми у филму.

У новом филму поред старих глумаца Харисона Форда, Керија Фишера и Марка Хамила, играће и нови млади глумци. Премијера Ратовa звездаЕпизода 7 заказана je за 18. децембар 2015. године.

Оригиналну трилогију чине Ратови звезда: Нова нада (1977), коју је режирао Џорџ Лукас, Империја узвраћа ударац (1980) Ирвина Кершнера и Повратак џедаја (1983) у режији Ричарда Маркана.

Потом је снимљена „приквел трилогија“, то јест епизоде 1, 2 и 3, а то су Фантомска претња (1999), Напад клонова (2002) и Освета сита (2005). Све три је режирао Џорџ Лукас.

Серијал Ратови звезда постао је феномен поп културе, лансирајући нове филмове на ту тему, књиге, компјутерске игрице и телевизијске серије.

Магазин Форбс објавио је да свеукупан приход од бренда "Star Wars" током 28 година постојања износи више од 20 милијарди долара. То је најуспешнија филмска лиценца у историји кинематографије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво