Читај ми!

Снимање "Assassin's Creed" почиње у августу

За мало више од шест месеци почиње снимање филмске адаптације култне видео-игре "Assassins's Creed". За остварење је већ везан Мајкл Фасбендер, који ће глумити главну улогу.

После вести да ће Мајкл Фасбендер играти главну улогу у филмској адаптацији видео-игре Assassin's Creed, стиже и датум почетка снимања - август ове године.

Судећи по наводима Фани Пело, извршног продуцента творца игре компаније „Убисофт“, снимање филма почеће годину дана пре његовог изласка на велико платно, који је заказан за крај лета 2015. године.

Данијел Еспиноза, режисер Сигурне куће и предстојећег трилера Child 44, наводно је главни кандидат за човека иза камере Assassin's Creed. Мајкл Фасбендер је већ потврдио да ће бити главни глумац и продуцент.

Ипак, многи обожаваоци игре веома су скептични због чињенице да већ следеће године филм треба да изађе у биоскопе, а још није познато ко ће режирати. Осим тога, када се узме у обзир да су сви досадашњи покушаји адаптација видео-игара у филмове били веома разочаравајући.

У наредних две године ту немилу традицију покушаће, осим Assassin's Creed, да прекину и Warcraft, Need for Speed, Watch Dogs и Angry Birds.

Иако се о већини ових адаптација не зна много детаља, најозбиљнији пројекат за сада делује Warcraft, који је последњих два месеца везао неколико перспективних и талентованих глумаца и који је почео са снимањем 21. јануара.

Осим тога, режија је поверена Данкану Џоунсу, човеку који стоји иза филмова Moon и Source Code, а сценарио, у сарадњи са људима из компаније „Близард“, адаптира Чарлс Левит, одговоран за остварења Крвави дијамант и K-Pax.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара