Читај ми!

Седам наставака који ће доминирати благајнама

Наставци филмова који су прошлих година одушевили људе широм света, долазе у биоскопе следеће године. Од „300: Успона царства“, „Зимског војника“, „Невероватнoг Спајдерменa 2“, „Хобитa: Тамо и поново назад“ и "Transformers: Age of Extinction" се очекује тотална доминација.

Протеклих година изашло је неколико филмова који су одушевили публику шриом света, а следеће можемо да очекујемо и њихове наставке.

Тако ће се 7. марта у биоскопима појавити 300: Успон царства (300: Rise of an Empire), наставак популарног хита 300.

Блокбастер из 2007. године зарадио је 456 на уложених 65 милиона долара.

Имајући ово у виду, као и чињеницу да ће скоро седам година проћи од првог дела, може се рећи са одређеном сигурношћу да ће наставак проћи једнако добро у биоскопима.

„Дизни“ и „Марвел“ такође спремају наставак приче о капетану Америци. Две компанија се надају да ће Зимски војник (Captain America: The Winter Soldier) наставити традицију финансијских успеха екранизованих стрипских јунака.

Довољно је само поменути успех Осветника, који су прошле године зарадили чак 1,52 милијарде долара, а и овогодишњи наставак саге о Тору оправдао је очекивања са инкасираних 628 милиона долара.

Следеће године стиже и „Невероватни Спајдермен 2“ (The Amazing Spider-man 2). Треба само подсетити да је први део зарадио импресивних 752 милиона долара, а чињеница да ће у наставку, који ће се 2. маја појавити, глумити Џејми Фокс и Ема Стоун обећава добру забаву.

Наставак великог анимираног хита Како да дресирате свог змаја 2 такође стиже у биоскопе следеће године. „Дримворкс“ је већ обелоданио да је 165 милиона долара уложено у наставак, а сваки студио очекује да му се инвестиција вишеструко исплати. Како и не би када је први део зарадио скоро пола милијарде долара.

Сага о роботима из свемира који су у потрази за новим домом побегли са своје планете добија још један наставак.

Судећи по томе да су прва три дела о трансформерсима зарадила невероватне 2,7 милијарде долара, Transformers: Age of Extinction, у којем ће главну улогу овај пут глумити Марк Волберг, требао би да оправда очекивања.

Игре глади су ове године биле један од највећих блокбастера са зарађених 778 милиона долара. Нема сумње да ће Џенифер Лоренс 21. новембра поново завладати светским биоскопским благајнама.

И на крају, завршетак фантастичне авантуре о Билбу Багинсу и патуљцима који желе да поврате своје краљевство од змаја Шмауга. Други део, који је 13. децембра освануо у биоскопима, још је на врху зараде на благајнама.

Имајући у виду да је Хобит: Тамо и поново назад (The Hobbit: There and Back Again) крај саге и вероватно последњи филм о фантастичном свету Средње земље, децембар следеће године проћи ће у знаку овог остварења.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара