Читај ми!

Ближи се рат мороја и стригоја

Зли стригоји, припадници бесмртне врсте вампира, желе да униште мороје, мирољубиве, смртне вампире. Међу њима стоје дампири, полуљуди-полувампири који штите мороје. Остатак вампирских заврзлама можете видети у филму „Вампирска академија - Сестре по крви“, који ће се у биоскопима наћи 13. фебруара.

Филм заснован на првој књизи из популарног серијала ауторке Ришел Мид, Вампирска академија - Сестре по крви у режији Марка Вотерса, на репертоару српских биoскопа биће од 13. фебруара, најавио је данас дистрибутер „Мегаком филм“.

Радња се дешава на Академији Светог Владимира која ни по чему није обична приватна школа. То је тајно место на коме вампири уче како да користе магију, а дампири (полуљуди-полувампири) пролазе кроз обуку како би могли да их заштите.

Дампири штите мороје, мирољубиве, смртне вампире, од злих стригоја, припадника бесмртне врсте вампира који желе да униште мороје.

Дампири, мороји и стригоји главни су јунаци светског бестселер серијала „Вампирска академија“, који је у Србији објавила „Лагуна“.

Роуз Хетавеј је дампирка и приватни чувар своје најбоље пријатељице Лизе, вампирице и моројске принцезе. Скривале су се две године, али су ипак ухваћене и присиљене да се врате на академију, на место које представља највећу опасност за њих.

Роуз и Лиза наћи ће се ухваћене у мрежу забрањених љубави и застрашујућих ноћних ритуала, али највећа претња од свих тек ће уследити – стригоји, најмоћнији и најопаснији вампири на свету, имају властите планове за Лизу...

Ауторка шест наставака серијала „Вампирска академија“, Ришел Мид, имала је потпуно поверење у редитеља и у његова решења.

„Одушевљена сам његовим невероватним осећајем за детаље и током целог пројекта сам била потпуно спокојна“, рекла је списатељица.

Режисер Вотерс је приметио да Ришелина митологија и свет који је она створила делују тако стварно, а начин на који је то написала је кристално јасан, те је уживао радећи филм.

У филму играју Зои Дојч, Луси Фрај, Сара Хајленд, Олга Кириленко, Доминик Шервуд и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара