Читај ми!

Тријумф „Осветника“ на додели Ем-Ти-Ви награда

„Осветници“ најбољи филм према оцени Ем-Ти-Ви публике. Протагонисти остварења „У добру и у злу“ Бредли Купер и Џенифер Лоренс најлепше су се пољубили на великом платну, а освојили су и награде за глумце године. Награду у облику чаше са кокицама добили и Вил Фарел, Џејми Фокс, Семјуел Л. Џексон.

Стрип-хероји у филму Осветници и романтичне комедија У добру и у злу били су звезде овогодишње доделе Ем-Ти-Ви филмских награда (MTV Movie Awards), у Лос Анђелесу, коју су обележиле и шале о деловима тела и први трејлери за највеће блокбастере ове године.

Осветници су добили три награде, укључујући и главну за филм године. Том Хиделстон је награђен у категорији највећих злоћа, а остварење је на велико платно донело и најбољу борбу.

„Ова награда ми највише значи. Толико сам захвалан и узбуђен јер ћемо 2015. године имати Осветнике 2", рекао је редитељ Џос Видон примајући награду за филм године.

Џенифер Лоренс додала је свом Оскару још два трофеја у виду кофице са кокицама за улогу удовице у филму У добру и злу.

Прослављена глумица добила је награде за најбољу женску улогу и најбољи пољубац, признање које је поделила са колегом Бредлијем Купером који је, такође, проглашен најбољег глумца за улогу човека са биполарним поремећајем у истом филму.

Популарни шоу, чији је водитељ била комичарка Ребел Вилсон, орјентисан је ка тинејџерској публици и угошћава неке од највећих филмских, ТВ и музичких звезда. Свечана додела награда одлично је место и за представљање нових филмова и музике.

Трудна ријалити звезда Ким Кардашијан, одевена у смерну црну хаљину, као и Бред Пит, чији се филм Светски рат З у биоскопима очекује у јуну, били су међу презентерима. Тин певачица Селена Гомез представила је сингл Come & Get It.

Водитељка је подизала атмосферу шалама о мушкој и женској сексуалности, Сет Роген и Дени Мекбрајд скинули су панталоне у скечу о мушким телима, док је срцеломац из Сумрак саге Тејлор Лаутнер награду за најбоље извођење без кошуље примио носећи лажни пивски стомак.

Обожаваоци, који гласају путем интернета, изабрали су глумце Ђангове освете Џејмија Фокса и Семјуелa Л. Џексона за најбољи "WTF Moment" за сцену у којој Фоксов лик пуца на Џексона.

Фоксу је додељено и специјално признање „Ем-Ти-Ви генерација".

Гледаоци су током три сата свечаности могли да виде и прве трејлере за трећи део Ајрон мена, нове Звездане стазе, Игре глади...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара