Читај ми!

Кинезима се свидео „Монтевидео“

Српско остварење „Монтевидео, Бог те видео“ проглашено је најбољим играним филмом на Међународном фестивалу спортског филма у Пекингу.

Филм „Монтевидео, Бог те видео" редитеља Драгана Бјелогрлића, рађен у продукцији "Intermedia Network", добио је награду за најбољи играни филм – "Guirlande d'Honneur" на 8. Међународном фестивалу спортског филма у Пекингу.

Бјелогрлићев филм је изабран за најбољи на пекиншком фестивалу, одржаном од 14. до 17. новембра, у селекцији 30 остварења са пет континената, приказаних у седам категорија, саопштила је кућа "Intermedia Network".

Фестивал спортског филма у Пекингу организује се у оквиру Федерације међународног фестивала спортских остварења (FICTS – Federation Internationale Cinema Television Sportifs), који се одржава у више од 15 различитих земаља.

Подржан од стране Међународног олимпијског комитета, ФИЦТС се ове године одржава 30. пут и то у Милану, од 5. до 9. децембра, а „Монтевидео, Бог те видео" изабран је да представља српски спортски филм у главном такмичарском програму.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво