Читај ми!

Кејџ у „Плаћеницима 3“

Трећи део мегаакционе саге „Плаћеници“ ускоро ће почети да се снима, а поред Сталонеа, Вилиса и Шварценегера, публика ће имати прилику да види и Николаса Кејџа. У току преговори са Клинтом Иствудом, Веслијем Снајпсом и Харисоном Фордом.

Већ познатој екипи филма Плаћеници придружиће и Николас Кејџ, објавио је Силвестер Сталоне је на свом Твитер профилу.

Снимање остварења Плаћеници 3 ускоро би требало да почне.

„Филм припремамо са истом страшћу и посвећеношћу као и претходна два. Могу да потврдим да нам се придружује и Николас Кејџ, мајстор глуме који је недостајао интелектуалној групи глумаца. Надамо се да ће понуде прихватити и Весли Снајпс, Харисон Форд и Мики Рурк", написао је Сталоне.

Јунак многих акционих филмова, 66-годишњи Сталоне додао је да је филмска сага Плаћеници велика мисија продуцената.

Наставак следи кључне поруке претходних делова, па ће обожаваоци овог филма уживати у комбинацији челичне воље и „лудила" главних протогониста.

Глумац је демантовао гласине да је трећи део и последњи наставак Плаћеника, истичући да ће серијал трајати онолико колико публика буде желела.

„Не могу да гарантујем који део ће бити последњи. Намеравали смо да са другим делом завршимо причу, али подршка публике нас је натерала да снимимо и трећи део. Претпостављам да ће 'Плаћеници' трајати све док се ми који радимо на филму заједно са гледаоцима забављамо", рекао је Сталоне.

На листи глумаца које продуценти желе да виде у трећем делу налазе се и Клинт Иствуд, Харисон Форд, Весли Снајпс, Мики Рурк, Џет Ли, Долф Лундгрен и Ренди Кутур.

„Вратићемо Микија Рурка, ако се буде 'смирио'... Волим Микија. Преговарамо и са Клинтом Иствудом и Харисоном Фордом. Можда ћемо улогу понудити и Стивену Сигалу, али још није одлучено", открила је Ави Лернер, једна од продуцената филма.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара