Читај ми!

„Дивљаци“ у походу на биоскопе

Ко ће бити победник у бруталној борби живаца насловљеној „Дивљаци“ домаћа публика може да открије у биоскопима од 11. октобра. Блејк Лајвли између два пријатеља, Салма Хајек као вођа картела и Џон Траволта као корумпирани детектив, само су део одличне екипе коју је окупио искусни Оливер Стоун.

Српска биоскопска премијера новог филма Оливера Стоуна Дивљаци заказана je за 11. октобар.

У најновијем остварењу прослављеног редитеља екипу чине Ерон Тејлор Џонсон, Тејлор Кич, Блејк Лајвли, Џон Траволта, Бенисио дел Торо и Салма Хајек.

Tроструки добитник Оскара, Стоун, враћа се на велико платнo узбудљивим трилером Дивљаци који је заснован на истоименом крими-трилеру Дона Винслоуа, који је Њујорк Тајмс прогласио једним од десет најбољих романа 2010. године.

Предузимачи из Лагуна Бича, Бен (Џонсон), смирен и милосрдан будиста и његов блиски пријатељ Чон (Кич), бивши специјалац морнаричких „фока" и бивши плаћеник, воде уносан, домаћински посао - гаје најбољу марихуану икад произведену.

Такође, деле и јединствену љубав према изузетној лепотици Офелији (Блејк Лајвли).

Живот је идиличан у њиховом граду у јужној Калифорнији све док мексички Баха картел не одлучи да се укључи у причу и да захтева да се овај трио уортачи с њима.

Кад немилосрдни вођа картела, Елена (Салма Хајек) и њен брутални помоћник, Ладо (Бенисио дел Торо), потцене нераскидиву везу између ова три пријатеља, Бен и Чон, уз помоћ невољног, корумпираног детектива за наркотике (Траволта), повешће рат против картела који, на први поглед, немају шансе да добију.

Тиме започиње серија све покваренијих и опаснијих смицалица и маневара у бруталној борби живаца.

У Дивљацима се преплиће неколико тема које се често појављују у Стоуновим филмовима: слојевите превласти, промена лојалности, преиспитивања најбољег и најгорег у људској природи, проучавања комплексних породичних односа и дирљив приказ оштећених људи од којих неки пронађу сопствену врсту хероизма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара