Читај ми!

„Притајено зло“ у биоскопима

Узбудљиви пети наставак популарне франшизе „Притајено зло“ од данас је на редовном репертоару домаћих бископа. „Освета“ са Милом Јововић у главној улози доноси много неочекиваних обрта и акције.

Филм Притајено зло: Освета три-де Пола В.С. Андерсона од данас је на редовном репертоару домаћих биоскопа, саопштио је дистрибутер „Так".

Редитељ Андерсон каже да пети наставак успешне филмске франшизе, зановане на популарној компјутерској игрици, наставља тамо где се претходни део завршио.

„Крај је био изузетно узбудљив и заиста смо желели да створимо епохални почетак филма, који ће потом кренути у потпуно другачијем правцу. Можете да очекујете огроман концептуални скок и још више акције", поручио је Андерсон.

Он је истакао да обожава да снима наставке „Притајеног зла".

„Филмови садрже све елементе које сам волео у младости – атрактивне девојке, пуно акције, сјајну сценографију. Забавни су и за гледање и за снимање. Сваки од њих има посебан авантуристички дух, али мислим да је овај наставак заиста спектакуларан", објаснио је редитељ, сценариста и продуцент, који приказује застрашујућу будућност у три-де технологији.

По синопсису, смртоносни „Т" вирус „Амбрела корпорације" наставља да претвара становништво у легије крволочних зомбија.

Једина нада људске расе, Алис се буди у срцу најтајанственијег дела корпорације и открива нове детаље из своје мистериозне прошлости.

У филму играју Мила Јововић, Мишел Родригез, Шон Робертс, Кевин Дурандне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво