Читај ми!

„Паранорман“ осваја биоскопе у октобру

Други у историји "stop-motion" анимирани филм који је снимљен у три-де технологији стиже пред домаћу публику крајем наредног месеца. Режију остварења „Паранорман“ потписују стручњаци Сем Фел и Крис Батлер.

Анимирани филм Паранорман стиже у домаће биоскопе 25. октобра, а биће доступан и у три-де формату.

Град је пред непосредном најездом зомбија. Несхваћени локални дечак Норман (глас му је позајмио Коди Смит-Мекфи), који има моћ да прича са мртвима, биће једини логичан избор за позив у помоћ.

Осим зомбија, мораће да среди и духове, вештице и најгоре од свега, неразумне одрасле, да би спасао град од клетве старе неколико векова.

Норман ће убрзо открити да су његове паранормалне активности пробиле границе оностраног.

Иновативни цртаћ Коралина био је номинован за признање Америчке филмске академије, а Паранорман је тек други „stop-motion" анимирани филм који је снимљен у три-де технологији.

Паранорман су режирали Сем Фел и Крис Батлер по Батлеровом оригиналном сценарију.

Фел је режирао филмове Прича о Деспероу и Прошиш'о кроз шољу, док је Батлер био супервизор илустрација за остварење Коралина и илустратор цртаћа Тима Бартона Мртва невеста (Corpse Bride).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво