Читај ми!

„Меда“ од сутра у биоскопима

Са медом Тедом Џон се дружи више од 30 година, али његова девојка Лори нема много разумевања за оживелу плишану играчку која свакодневно приређује разна изненађења. Комедија „Меда“, са Марком Волбергом и Милом Кунис у главним улогама, у домаћим биоскопима приказиваће се од 13. септембра.

Филм Меда (Ted) редитеља Сета Мекфарлана биће од четвртка на редовном репертоару домаћих биоскопа, најавио је дистрибутер „Тарамаунт".

У комедији, која представља комбинацију играног филма и компјутерске анимације, централни лик је Џон Бенет, у тумачењу Марка Валберга, човек чија је дечија жеља оживела његовог омиљеног плишаног меду.

Скоро 30 година касније, меда Теди нема намеру да напусти Џонија што изузетно нервира његову врло стрпљиву девојку, Лори Колинс (Мила Кунис).

Иако има разумевања за Џонијевог необичног пријатеља, Лори не може још дуго да издржи да буде на удару изненађења попут неочекиваних гошћи које меда доводи.  

Свестрани амерички глумац Сет Мекфарлан, познат по телевизијским серијама Family Guy, American Dad! и The Clevelend Show, први пут се налази у улози сценаристе, редитеља и продуцента, а позајмљује и глас главном лику, Теду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво