Паћино поново фудбалски тренер?

Последње две године живота легендарног тренера америчког фудбала Џоа Патерна биће преточене у филм, у којем ће, према писању америчких медија, главну улогу играти Ал Паћино.

Холивудска звезда Ал Паћино наводно је добила понуду од продуцената да игра Џоа Патерна, у филму о покојном фудбалском тренеру „Пен" универзитета, пише Дедлајн.

Светски медији већ увелико извештавају да је Паћино прихватио улогу, али глумац се није огласио да потврди ову информацију.

Филм ће бити заснован на Патерновој биографији у којој аутор Џо Посански пише о последње две године у животу, једног од најпознатијих фудбалских тренера са колеџа.

Патерн, који је преминуо у јануару, са тимовима са колеџа накупио је 409 победа пре него што је скандал о злостављању деце, у који је био умешан његов помоћник Џери Сандаски, заувек укаљао Патернову репутацију.

Злостављање, које се дешавало током читаве каријере тренера, прикрио је Патерно како би заштитио репутацију школе.

Национално удружење атлетских програма колеџа (NCAA) покренуло је случај против Патерна и универзитета и после његове смрти забранило је колеџу учешће на такмичењима у наредне четири године, казнило је школу са 60 милиона долара и узело све победе од 1998. до 2011. године, чиме је Патернов рекорд спао на 298 победа.

Сандаском је у јулу потврђена кривица за сексуално злостављање 10 младића и тренутно чека пресуду, која би могла да буде доживотна робија.

За сада се не зна ко ће режирати или писати сценарио за филм, а Паћино је већ једном играо фудбалског тренера, у филму Оливера Стоуна Свака божја недеља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво