Читај ми!

Слобода и Иван пар године

Признање за глумачки пар године припало је глумцима Слободи Мићаловић и Ивану Босиљчићу за улоге у серији „Непобедиво срце“. Награда им је уручена на Филмским сусретима у Нишу.

Публика је изабрала Слободу Мићаловић и Ивана Босиљчића за глумачки пар године, а победници су награђени стауетама „Она" и „Он" вајара Небојше Митрића на Филмским сусретима у Нишу.

Ово признање заслужили су улогама Милене и Мирослава у серији Непобедиво срце редитеља Здравка Шотре, а према адаптацији романа Мир Јам.

„Ваше аплаузе морамо сваки пут изнова да заслужимо, поново да вам се докажемо. Неки би рекли да је то мука, а ја вам кажем хвала јер ме тиме чувате од гордости", изјавио је Босиљчић.

„Моја 'Она' је пре две године почела да тамни тако да је било време да добијем нову, али хвала вам", рекла је Мићаловићева.

Овим признањем глумачки пар је поновио успех из 2009. године када су награђени за улоге у серији Рањени орао.

У конкуренцији су били парови који су протеклих годину дана играли на филму или у телевизијским серијама, а награду традиционално додељује компанија „Новости".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара