Читај ми!

Деда Мраз изабран за градског већника Северног пола!

Човек са белом брадом, који се представља као заговорник дечјих права, изабран је за градског већника на Северном полу, на Аљасци.

Деда Мраз изабран за градског већника Северног пола! Деда Мраз изабран за градског већника Северног пола!

Овај 68-годишњи човек са црвеним обрашчићима освојио је трогодишњи мандат у заједници од око 2.200 становника. И заиста се зове Санта Клаус (енг. Деда Мраз)!

„Захваљујем свима који су гласали за мене... И свима који су подржали моју кампању“, написао је Клаус на свом Фејсбук профилу.

„Потрудићу се највише што могу за добробит свих нас!“, наводи се у објави на профилу.

Клаус, који је званично променио своје име (раније се звао Патрик О`Конор) још пре 10 година, док је живео у Невади, рекао је да је заговорник законодавства и услуга од којих највише добробити имају угрожена деца.

Последњих дана, житељи Северног пола могли су да га виде у његовом препознатљивом црвеном сатенском оделу, како држи знак своје кампање.

У интервјуу за Ројтерс, Клаус је открио да је речима: „Ово је Деда Мраз са Северног пола" ризиковао да брзо добије пажњу или одбијање људи.

„Ово је било драгоцено средство за развој законодавства за заштиту деце“, рекао је Клаус.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво