Читај ми!

Уз „Каљинку“ и велику торту, у Шапцу прослављен Путинов рођендан

Није било рођенданске песме, али су одјекивали „Каљинка“ и „Подмосковске вечери“. Није било ни слављеника, ни свећица, али се у здравље Владимира Владимировича Путина, у Шапцу славило уз рођенданску торту.

„Није 'москва шнит', али је зато бела 'реформа', тешка је 12 килограма и 900 грама, поводом рођендана нашег председника Русије“, oбјаснила је Драгана Вуковић.

За 63. рођендан из центра Шапца руском председнику упућена је и здравица.

„Државник је пун идеја, човек правде, поверења, поврх свега он је препун карактера и поштења поштења. Србијо и руски роде, држимо се сви Путина, то су жеље Руске странке па и Недић Милутина“, рекао је Недић.

Уз рођенданско славље Владимиру Владимировичу Путину и рођенданске жеље.

„Желимо добро здравље и да и даље буде на челу руске империје и да штити интересе света а самим тим и интересе Србије“, поручио је слављенику Слободан Николић, председник Руске странке.

Слављенички дезерт од трећине квадрата довољно велики да се осладе партијски  симпатизери и заинтересовани пролазници.

За оне који нису за савез са Русијом, у странци поручују, да рођендански перформанс својим светским политичким идолима, нико у Шапцу није организовао.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара