Читај ми!

Подморница – хотел под водом

Подморница "The Lovers Deep" просто мами оне који су авантуристичког духа, не жале пара и нису клаустрофобични. За нешто више од 200.000 евра(!) провешћете под водом незаборавну ноћ, обећава туристичка агенција.

Уколико већ знате да бомбоњера и цвеће неће бити довољни за предстојећи Дан заљубљених, постоји решење, наравно, за нешто више новца.

Подморница The Lovers Deep просто мами оне који су авантуристичког духа, не жале пара и нису клаустрофобични.

За вртоглавих 140.000 долара (око 103.000 евра), по особи(!), пружа вам се могућност да проведете незаборавну ноћ под водом. Треба напоменути да у цену није урачунат транспорт до подморнице.

Пловило опремљено уређајима који су последња реч технике биће ваше привремено љубавно гнездо, а на располагању су вам кувар и батлер, а, по жељи, можете се дружити и са капетаном.

Луксузна понуда названа "Mile Low Club" смештена је на пловило дуго око 12 метара, а латице руже показаће вам пут до места где ћете вечерати.

На менију су, између осталог, шкољке, кавијар, чоколадне посластице. Романтичну атмосферу употпуниће музика Берија Вајта.

Ако је веровати информацијама на сајту фирме "Oliver's Travels", пространа подморница је дизајнирана тако да задовољи све потребе путника на путовању које ћете памтити целог живота.

А један од разлога је и поглед. Кроз прозоре подводног хотела виде се корални гребени, потопљени бродови, предиван биљни и животињски свет.

Њихова представница Рејчел Алдерслеј каже да не верује да ико нуди подводни одмор попут овог.

Будући да је The Lovers Deep новитет у понуди поменуте туристичке агенције, још нема гужве. Наравно, и после Дана заљубљених подморница ће бити доступна заљубљеним паровима.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво