Читај ми!

Емир Кустурица представио Путину план о снимању руског триптиха

Председник Русије Владимир Путин разговарао је са редитељем Емиром Кустурицом о његовим плановима за снимање „руског триптиха“.

Прослављени синеаста Емир Кустурица изнео је своје планове о снимању „руског триптиха“ председнику Русије Владимиру Путину.

„Желим да Вам кажем да имам идеју да направим триптих, руски триптих – три филма. Прва је верзија, моја модерна верзија Достојевског, која се зове Инжењер лаких шетњи. После Достојевског, Гогољ Како се Иван Иванович посвађао са Иваном Никифоровичем. То је смешно и мислим да је веома важно да то урадимо сада. А трећи ће бити Козаци Лава Николајевича Толстоја. Ако се то догоди, биће опција три плус један, а може укључити и Јевгенија Водолазкина Лаурела. Мислим да се на крају све то дешава при крају моје каријере. Мислим да је веома добро комбиновати па, ако постоји Ваша подршка“, рекао је Кустурица руском председнику.

„Што се тиче краја ваше каријере, чини ми се да је још рано о томе говорити. Прерано је за себе да кажеш. Толико је прошло од Гернике до данас. Чини ми се да нећете учинити ништа мање“, узвратио је Путин.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара