Читај ми!

Тужилаштво о тучи Нанелија и Лазаревића: Одлука о гоњењу тек по узимању изјава

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је данас да ће одлуку о кривичном гоњењу након туче кошаркаша Партизана и Црвене Звезде Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића у Београдској арени донети након узимања изјава од свих сведока инцидента.

Из тог тужилаштва наводе да је ходник у којем се догодио инцидент под видео надзором и да је обављен је увиђај, као и да ће бити узете детаљне изјаве од свих особа које су присуствовале инциденту како би биле утврђене све појединости и како би била донета одлука о кривичном гоњењу извршилаца кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

Додаје де да су овлашћена лица из Полицијске станице Нови Београд обавестили јавног тужиоца Трећег основног тужилаштва да је директор Кошаркашког клуба Црвена звезда пријавио да је кошаркаш Партизана Џејмс Нанели нанео телесне повреде играчу Црвене звезде Стефану Лазаревићу.

Интервенцијом тог тужилаштва и полиције утврђено је да је између двојице играча најпре је дошло до вербалног сукоба, а затим и до физичког контакта, те да је Стефан Лазаревић задобио телесну повреду услед ударца у лице и то у пределу слепоочнице. 

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду обављен је лекарски преглед Лазаревића и констатовано је да је он задобио лаку телесну повреду.  Како су пренели поједини медији, до инцидента је дошло раније данас у Београдској арени, када су се играчи мимоилазили приликом смене екипа на шутерском тренингу.

Црвена звезда и Партизан су изашли са саопштењима и снимцима, док је АБА лига навела да хитно долази дисциплински судија.

Кошаркаши Партизана дочекаће вечерас од 20.30 часова у Арени екипу Црвене звезде у трећем мечу финала плеј-офа АБА лиге. Црвена звезда води 2:0 у финалној серији, која се игра на три победе.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије