Читај ми!

Партизан у "Морачи" тражи пролаз у финале АБА лиге, Будућност се бори за "мајсторицу"

Кошаркаши Партизана од 18.00 у хали "Морача" играју други дуел полуфиналне плеј-оф серије АБА лиге против Будућности. Ток меча можете пратити из часа у час на нашем порталу.

Партизан у "Морачи" тражи пролаз у финале АБА лиге, Будућност се бори за "мајсторицу" Партизан у "Морачи" тражи пролаз у финале АБА лиге, Будућност се бори за "мајсторицу"

Партизан на једну победу до повратка у финале регионалног такмичења.

Црно-бели су у тријумфу у претходном дуелу 78:67 показали интервале одличне игре и пада кад му време није било - у самом финишу. Искобељали су се и после недељу дана одмора, празника и припрема одлазе у Подгорицу.

Управо је тријумф у "Морачи" 89:83 у 25. колу донео тиму Жељка Обрадовића другу позицију у доигравању и самим тим предност у овом дуелу.

Партитанови играчи не знају за пораз у Подгорици од плеј-оф серије у сезони 2021/22, кад је Владимир Мицов тројком донео славље Будућности 72:71. Препуне трибине и "врела" атмосфера се подразумевају, Будућност се максимално узда у свог "шестог играча" у виду присутног аудиторијума.

“Квалитети обе екипе су познати. Свесни смо да морамо бити на нивоу ако мислимо да добро одиграмо овај меч и да прођемо у велико финале”, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић пред овај сусрет.

"Наравно, неће бити лако, неуобичајено је то што смо имали велики број дана између прве и друге утакмице. Надам се да је екипа спремна, да ћемо пробати да дамо све од себе и да ћемо одиграти што бољу утакмицу", додао је Обрадовић.
 
У случају егала 1-1, "мајсторица" се игра 10. маја у Београду. Ток меча можете пратити из часа у час на нашем порталу.

 
недеља, 19. мај 2024.
28° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара